FOLLOW NAOMI'S STORY


Le Bazarre markt Utrecht 

le bazarre, markt, Naomi rachel timan, utrecht, handgemaakt, handmade,

 

Afgelopen zondag 21 september 2014, stond ik van 14.00 - 20.00 op Le Bazarre in Utrecht. Dit was de tweede editie van de Utrechtse markt Le Bazarre. Deze markt staat op verschillende plekken en je vindt er o.a. vintage, new designs, kunst en andere streekproducten. 

De dag begon met een heerlijk zonnetje en er waren al snel veel mensen lekker aan het rondscharrelen. Er hing een gezellige sfeer en iedereen was erg enthousiast over mijn concept; tassen & accessoires gemaakt van o.a. oude jassen. Tot nu toe haal ik veel inspiratie uit het staan op een markt. Praten en ideeën delen met anderen daar houd ik van! Hier krijg ik altijd nieuwe en goeie energie van. 

Helaas verdween de zon achter de bomen in de loop van de dag en er kwamen zelfs wat druppeltjes naar beneden. Mooie uitkomst hiervan was dat we een regenboog zagen. Vaak zie je maar een stukje, wij hadden geluk en zagen hem in volle glorie van begin tot eind! 
Na het zien van de regenboog, verdween de zon al snel en werd het tijd om in te pakken en naar huis te gaan.De tote bags & oversized jeans bags die te zien waren op Le Bazarre, zijn nu ook in de webshop te vinden ! Reactie schrijven

Berichten: 0