FOLLOW NAOMI'S STORY


Wintermarche BINK36 

met een HAPPY CUSTOMER, Marcel kocht een blauwe muts knitted by oma
met een HAPPY CUSTOMER, Marcel kocht een blauwe muts knitted by oma

 

Het weekend van 20 & 21 december, stond ik op de Wintermarche bij BINK36 in Den Haag! Het was een overdekte markt, wat erg goed uit kwam want het weer was niet al te best. Binnen stond de  verwarming lekker aan en er was van alles te koop. Kunst, vintage stuff, handmade tassen & sieraden, speelgoed, interieur design en kleding. Je kon tijdens het shoppen ook een super lekker en gezond hapje & drankje nemen. Alles wat je in de foodcourt kon vinden was namelijk vers en zelf gemaakt. Jummiee! Er waren activiteiten voor kinderen en op de achtergrond werden leuke vintage plaatjes gedraaid, kortom een gezellige sfeer en en leuk weekend!