FOLLOW NAOMI'S STORY


MODE CURSUS - STUDIO KLEERMAKER

Studio Kleermaker​, gestart door Tessa Wagenvoort​ en Naomi Rachèl Timan​, is een nieuwe modestudio waar modecursussen en workshops gegeven worden. Studio Kleermaker start op dinsdag 03 maart 2015 met een mode cursus. In deze 8-weekse mode cursus leer je een eigen kledingstuk te maken. Tijdens de cursus komen naaitechnieken, ontwerpen, styling en patroontekenen aan bod. De cursus is geschikt voor absolute beginners en beginners met enige ervaring. In een gezellige groep worden acht gevarieerde lessen gegeven op een studio in het centrum van Den Haag. De cursus wordt op bijzondere wijze afgesloten en je hebt een eigen kledingstuk als resultaat. Ben je geïnteresseerd in de mode cursus, een workshop of privé les, kijk dan eens op www.studiokleermaker.nl