FOLLOW NAOMI'S STORY


Local Goods Weekend Market Vintage&Recycle Special

Afgelopen weekend stonden we in Amsterdam op de Local Goods Weekend Market Vintage & Recycle Special. Deze special duurde het hele weekend en wij waren er beide dagen bij! 
We hebben het goed naar ons zin gehad op deze mooie en inspirerende locatie.


De Local Goods Market is een initiatief van Pakhuis de Zwijger in samen werking met Indie Brands. Naast de speciale edities van een heel weekend die worden georganiseerd. Kom je de Local Goods Market standaard elke zaterdag tegen in De Hallen in Amsterdam.

De Hallen is een super toffe locatie. Naast het indrukwekkende feit dat dit een oude tram remise is geweest, beschikt de hallen ook over een grote indoor food market, de Foodhallen genaamd. Hier staan diverse stands waar originele culinaire hapjes en drankjes worden aangeboden die je meteen kunt nuttigen. Een grote gezellige bedoeling!


Wij hopen snel weer terug te keren naar deze inspirerende plek!