FOLLOW NAOMI'S STORY


Outspoken & Zity Zoo 

Outspoken Store - Den Bosch

Jippiee ! Outspoken store in Den Bosch verkocht al de kledinghanger kettinkjes van NAOMI RACHEL TIMAN. Nu sinds twee weken, kun je er ook tassen en accessoires van gerecycled leer en jeans vinden! Outspoken store is een super mooie winkel en galerie. Je kunt er designer items vinden

op het gebied van lifestyle, interieur, kleding, sieraden & accessoires.

>> Verwersstraat 28, Den Bosch.

 

Zity Zoo Conceptstore - Den Haag

Sinds 3 april hebben we er een nieuw verkooppunt bij in Den Haag. Een geheel nieuwe conceptstore is geopend in de Boekhorststraat 43, te Den Haag. Er worden voornamelijk producten verkocht van kleinere ontwerpers, die niet alleen uit Nederland komen maar ook uit de rest van de wereld. Ben je een dagje aan het shoppen en/of inspiratie aan het opdoen. Loop dan zeker dit winkeltje even in, die naast praktisch naast de Grote Markt te vinden is!