FOLLOW NAOMI'S STORY


vr

28

aug

2015

New reddish tote bags!

These new reddish tote bags, can now be found in the webshop!

 

Lots of credits to my mom, who found this beautiful sofa in the trash - it has a new life from now on, and can't wait to get a new owner!

 

Have a happy weekend!

wo

12

aug

2015

Nieuwe designs van gerecycled leer & denim in de webshop!

BAGS

CLUTCH

SMALL WALLET


Nieuwe designs van o.a. gerecycled leer staan nu in de webshop!

Joepie!! Er zijn vanaf nu weer nieuwe vrolijke zomerse kleuren portemonnees gemaakt van "leather patches from a furniture store" te koop in de webshop. 

Ook staan er weer nieuwe Tote bag tassen online, deze zijn gemaakt van (oude) leren banken.


- Heb jij zelf een leren bank of ken je iemand die zijn (oude) leren bank weg doet? Laat het mij weten op info@naomiracheltiman.com


Er zijn twee nieuwe modellen bijgekomen in de shop. Namelijk de Clutch & Flipbag. De Flipbag is gemaakt van oude levi's en super handig om te gebruiken als klein tasje voor al je belangrijke spullen, zoals een telefoon, sleutel, portemonnee. De Clutch is ook te gebruiken voor je kleine belangrijke spullen. Je kunt hem in de Tote bag doen, of gewoon als klein tasje gebruiken bij een speciale gelegenheid. 
ma

04

mei

2015

Outspoken & Zity Zoo 

Outspoken Store - Den Bosch

Jippiee ! Outspoken store in Den Bosch verkocht al de kledinghanger kettinkjes van NAOMI RACHEL TIMAN. Nu sinds twee weken, kun je er ook tassen en accessoires van gerecycled leer en jeans vinden! Outspoken store is een super mooie winkel en galerie. Je kunt er designer items vinden

op het gebied van lifestyle, interieur, kleding, sieraden & accessoires.

>> Verwersstraat 28, Den Bosch.

 

Zity Zoo Conceptstore - Den Haag

Sinds 3 april hebben we er een nieuw verkooppunt bij in Den Haag. Een geheel nieuwe conceptstore is geopend in de Boekhorststraat 43, te Den Haag. Er worden voornamelijk producten verkocht van kleinere ontwerpers, die niet alleen uit Nederland komen maar ook uit de rest van de wereld. Ben je een dagje aan het shoppen en/of inspiratie aan het opdoen. Loop dan zeker dit winkeltje even in, die naast praktisch naast de Grote Markt te vinden is!