OVER NAomi Rachèl Timan

Naomi Rachel Timan fashion designer

minder afval

Naomi Rachèl Timan is een designer die gespecialiseerd is in sustainability, storytelling en up-cycling. Met haar "I WAS A ….” collectie geeft Naomi een nieuw leven aan, wat vele zouden omschrijven als afval, zoals oude banken en leren jassen die uit de mode zijn. Want waarom zouden we nieuw materiaal kopen als er nog zoveel moois te vinden is? 

 

Het is belangrijk om minder afval te genereren in deze huidige weggooi maatschappij. "Ik wil hierin mensen inspireren en deze boodschap verspreiden, zodat er meer bewustwording wordt gecreëerd in het weggooien van (grote hoeveelheden) spullen."

doel

Naomi's doel is om als designer en maker van producten mensen te inspireren en laten zien hoe het ook kan om een positieve bijdrage te leveren aan onze maatschappij en de wereld in het algemeen. "Ik vertel mijn verhaal op zo veel mogelijk verschillende plekken om een ieder te inspireren en te vertellen wat er eigenlijk allemaal wel niet mogelijk is met afval, als we maar een andere mindset creëren."

 

OVER DE COLLEctie

Can u imagine thIS wallet used to be A sofa ?

TIJDLOOS DESIGN

De collectie bestaat uit verschillende tassen en accessoires, die door het gebruik van gerecycled leer allemaal een eigen unieke look en feeling hebben. De items zijn niet bedoeld om maar één seizoen gedragen te worden, maar worden met duurzaamheid als belangrijkste kenmerk ontworpen. Ze hebben een tijd- en zo afval-loos mogelijk design, en sommige kunnen zelfs op meer dan één manier gebruikt worden!  

 

Heb je een "oude" leren bank, jas of iets anders dat niet meer wordt gebruikt voor z'n eerste levens doel?

Laat het me vooral weten op -->  info@naomiracheltiman.com 

 

I would love to give it a new life!