Leren shopping bag van Naomi Rachèl Timan

Leren shopping bags

 

LEREN SHOPPING BAG

Ben je opzoek naar een leren shopping bag? Elk ontwerp is uniek en is gemaakt van duurzame materialen. Ik recycle het leer van (oude) meubels en kledingstukken die anders op de afvalhoop terecht zouden komen. Een bank zit misschien niet zo fijn meer en een jas ziet er misschien niet meer van deze tijd uit. Dat wil nog niet zeggen dat het leer niet meer bruikbaar is. Ik controleer alles eerst goed en poets het leder op en maak het schoon waar nodig. Daarna ga ik ermee aan de slag om er duurzame tassen van te maken. Wil je ook een unieke tas? Kijk dan zeker in mijn shop!
 

Leren shopping bag die beantwoordt aan jouw wensen?

Wil je een leren shopping bag, maar vind je momenteel in mijn aanbod niet helemaal wat je zoekt? Neem dan gerust contact met me op. Ik maak met plezier de leren shopping bag die jij wenst. Dit kan zijn met of zonder uitneembaar binnen vak, of misschien alleen een extra sluiting. Ik selecteer zorgvuldig mijn materialen, maar zelf eigen leer van een oude bank of stoel aanleveren kan natuurlijk ook. Zo kan ik vervolgens aan de slag om voor jou een unieke tas te maken die helemaal aan jouw wensen voldoet. 

Wie ben ik?

Ik ben Naomi Rachèl Timan. Tijdens mijn studie mode aan de Hogeschool van de Kunsten Utrecht hield ik me al bezig met duurzame mode. Zo heb ik bijvoorbeeld stage gelopen bij Studio JUX een duurzaam modelabel uit Amsterdam. Na mijn afstuderen ben ik mij verder gaan specialiseren in duurzame mode en circulaire economie. Ik vind het bizar hoeveel goede materialen er elke dag nog op de afvalhoop belanden. Het is echt niet nodig dat wij producten kopen die maar een kort leven krijgen, en dus snel na gebruik worden weggegooid. Daar wilde ik met mijn modelabel wat aan doen. Zo ontdekte ik dat je leer nog heel goed een tweede leven kunt geven. En dit is hoe ik ben begonnen met het recyclen van leren jassen die uit de mode waren en later ook leren banken die als afval werden gezien. Zo is het concept van mijn duurzame tassen ontstaan.

 

Wil je ook een duurzame leren shopping bag?

Natuurlijk kan je altijd een duurzame tas kopen via mijn webshop. Soms vind je ook enkele tassen van me terug op markten en andere events. Alvast veel dank dat je met mij het milieu wilt verbeteren. Samen maken we de afvalhoop steeds wat kleiner. Door een tas of ander product van mij te kopen, koop je echt een unieke tas of shopping bag. En je mag er zeker van zijn dat geen enkele tas of leren shopping bag die ik aanbied precies hetzelfde is als een ander gemaakt product.